Proširili smo ponudu za vas!

Istražite inovativnu M3 Mobile tehnologiju te vrhunske karakteristike M3 mobilnih terminala. M3 mobile serija zadovoljava potrebe svih uvjeta poslovanja, omogućuje uštede vremena i novca kao i maksimalnu jednostavnost i isplativost korištenja.

M3 Mobile UL20  

Prvi u svijetu usvojio 5-inčnu veličinu ekrana u kombinaciji s full HD rezolucijom, a uspio postati manji i lakši. Iznimne performanse u otežanim uvjetima rada i ekstremno niskim temperaturama.

M3 Mobile SM15

Performanse snažnih procesora u kombinaciji s 5-inčnim ekranom full HD rezolucije potvrđuje top status SM15 serije u kategoriji mobilnih terminala. Otporan na udarce, naglašene izdržljivosti baterije i jedostavnost korištenja i upotrebe na svim terenima i uvjetima.

M3 Mobile SL10K

Povezivanje u stvarnom vremenu i najbolje u klasi mogućnosti snimanja podataka. Kristalno čist Inch Corning® Gorilla® III Glass zaslon čitljiv na suncu s više načina za unos za uštedu dragocjenog vremena i minimiziranje pogrešaka prilikom unosa podataka.

 Tu smo za vas!

Više od 25 godina savjetujemo naše korisnike koju opremu uzeti za određeni tip poslovanja stoga se ne ustručavajte javiti za pomoć u odluci. Dobit ćete i svu potrebnu tehničku podršku i servis. M3 Mobile uređaji raspoloživi su za testiranje – javite se i isprobajte ih! Svi M3 Moblie proizvodi našeg asortimana izbor su za unapređenje vašeg poslovanja.