Novosti 2020.

Proširili smo ponudu za vas!

Istražite inovativnu M3 Mobile tehnologiju te vrhunske karakteristike M3 mobilnih terminala. M3 mobile serija zadovoljava potrebe svih uvjeta poslovanja, omogućuje uštede vremena i novca kao i maksimalnu jednostavnost i isplativost korištenja.

Sretan Uskrs!

Sretan Uskrs!


Miran i radostan Uskrs želi Vam Info-kod!

Novi proizvodi u ponudi

Novi proizvodi u ponudi

Naš smo asortiman proizvoda obogatili za još nekoliko vrhunskih proizvoda tvrtke Zebra i Unitech. Više o svakom proizvodu možete pročitati klikom na pojedino ime.
Radi se o sljedećim proizvodima:

Obavijest klijentima i partnerima

Obavijest klijentima i partnerima

Dragi klijenti i partneri,
do smirenja epidemiološke situacije u Hrvatskoj, skrb za zdravlje zaposlenih, kupaca i svih ostalih ljudi nam je na prvom mjestu. S tim u skladu smo prilagodili rad naše tvrtke.

Do daljnjeg će naši zaposlenici raditi od kuće, ali za potrebe klijenata i partnera tvrtke smo organizirali dežurstva u uredu na adresi Dinarski put 1b. Naše skladište radi uz propisane mjere sigurnosti, a sve narudžbe ćemo na vašu adresu dostaviti kurirskom službom.
U vremenu 8:00 do 16:00 sati, naši će djelatnici biti na raspolaganju zasve narudžbe, upite i informacije preko kontaktnog broja telefona: 01 3867 444 i e-maila:
info@info-kod.hr.

Kako ne možemo predvidjeti razvoj događanja u predstojećem razdoblju, a želimo da naručene proizvode dobijete u rokovima na koje ste naviknuli, predlažemo da provjerite svoje zalihe i narudžbe pošaljete ranije nego uobičajeno. Naše je skladište dobro opskrbljeno, ali s obzirom na pojačane granične kontrole, u budućnosti se mogu dogoditi kašnjenja prilikom uvoza robe iz inozemstva.

O svim promjenama ćemo vas pravovremeno obavještavati na našoj web stranici.

Ostanite zdravi!
Vaša Info-kod ekipa