Proizvodi i rješenja

Rješenja

Stručni timovi tvrtke Info-kod ponudit će vam cjelovita i pouzdana rješenja u skladu s vašim potrebama i mogućnostima. Predložit će vam odabir optimalnih modela opreme, istu dobaviti, instalirati i staviti u pogon, educirati vaše osoblje za njenu primjenu te, što je posebno važno, nabavljenu će opremu učinkovito servisirati, kako za vrijeme jamstvenog roka, tako i po njegovu isteku.

Potrošni materijal

U ponudi se nalaze sve vrste termo transfer i termo etiketa i kartica koje u kompletu s odgovarajućim ribonima, zadovoljavaju sve zahtjeve korisnika.

Kategorije

Programi

Istražite našu ponudu softvera i saznajte na koje sve načine možete povezati softver i proizvode kako biste stvorili pametnija i prilagodljivija rješenja.

RFID

Potpuna vidljivost Zebrinih RFID printera omogućuje vam upravljanje sredstvima - njihovo identificiranje, praćenje i optimiziranje. Zahvaljujući fleksibilnosti naših RFID printera u prilici ste zadovoljiti razne poslovne potrebe, od prve do zadnje karike lanca opskrbe, pa čak i koristiti ih za nove namjene.

Printeri ID kartica

Široka lepeza jednostranih ili dvostranih printera za ispis kartica u boji nudi vam razne mogućnosti - od žične i bežične mrežne povezivosti, preko pametnih i magnetskih kartica, sve do laminiranja kartica radi njihove veće sigurnosti i izdržljivosti.

Prijenosni terminali

Jednostavni uređaji dizajnirani za maloprodaju, javna poduzeća, logistiku i rad na terenu.

Kategorije

Printeri bar koda

Imajući u vidu širinu ponude Zebrinih izdržljivih printera bar koda, možete biti sigurni da će Info-kod ponuditi pravo rješenje za namjenu koju trebate.

Bar kod čitači

Čitači bar kôdova dizajnirani su kako bi zadovoljili širok raspon potreba, namjena i budžeta.

Tablet PC

Robusna tablet računala namijenjena za rad u najzahtjevnijim i najtežim uvjetima, bazirana na dva operativna sustava: Microsoft Windows i Google Android.

Kategorije

Mrežna oprema