Mobilni terminali

Zebra TC25

Zebra TC25

 • Mobilni terminali
 • Android
Dane provodite u isporukama, popravljanju opreme ili pružanju usluga - od vodovodnih i električnih do isporuke paketa, održavanja dvorišta i još mnogo toga. Svakoga dana ima toliko toga za učiniti, a tako malo vremena - i toliko konkurenata koji će spremno uslužiti vaše klijente ako posao ne uspijete dovršiti dovoljno brzo. Potreban vam je alat pomoću kojega ćete posao moći obavljati brže i pametnije - i svakodnevno zadovoljiti više kupaca. Zebra TC25 to će vam omogućiti. Zebra TC25 stvorena je za posao. Kiša, toplina, hladnoća ispod ništice, padovi i prolijevanje... Ovaj uređaj može podnijeti sve. Zahvaljujući jedinstvenom dodatnom sklopu za napajanje nikada nećete morati strahovati da će vam se baterija prerano isprazniti. Pravi skener bar kodova u trenu može uhvatiti gotovo bilo koji bar kôd u kakvom god stanju bio - bez ciljanja i bez čekanja. Sada vaši djelatnici mogu skenirati dijelove kako bi osigurali troškove za popravak ili predmete iz narudžbe kako bi potvrdili isporuku, omogućujući vam da uhvatite informacije koje su vam potrebne kako biste zaštitili svoju zaradu i kvalitetu usluge koju pružate korisnicima - bez dodavanja dugotrajnih procesa koji se inače obavljaju uz pomoć papira i olovke. Tu je i DataWedge, besplatna unaprijed učitana aplikacija kojom možete te bar kodove izravno poslati onim aplikacijama koje danas koristite - za što nije potrebno nikakvo programiranje ili mijenjanje aplikacije.
Casio IT-G400

Casio IT-G400

 • Mobilni terminali
 • Android
Robustan i izdržljiv Android prenosni računar sa jasnim ekranom osjetljivim na dodir, visokobrzinski imager , NFC/RFID, GPS, WLAN, LTE WWAN. Ručni terminal sa punim dodirnim ekranom za industriju, maloprodaju i uslužne delatnosti Uz robustan dizajn i dugovečnost izrade, profesionalne prednosti uređaja CASIO IT-G400 postavljaju nove standarde u pogledu korisničkog sporazuma i sigurnosti ulaganja. Površina koja nije klizava i poseban oblik zadnjeg dela uređaja garantuju jednostavan rad bez napora.
Handheld Nautiz X2

Handheld Nautiz X2

 • Mobilni terminali
 • Android
Handheld Nautiz X2 savršeno je ručno računalo za današnju pokretnu radnu snagu. Opremljeno mogućnostima za poslovnu razinu, ono može obaviti sve vaše zadaće i izdržati svu žestinu vašeg okruženja. Pored toga, nudi prenosivost, osjećaj i profinjenost pametnog telefona Android. Sve to - i riječ je o najboljoj vrijednosti na tržištu.
Zebra TC70/TC70x

Zebra TC70/TC70x

 • Mobilni terminali
 • Android
Želite li da vaši zaposlenici posao obavljaju učinkovitije te kupcima pružaju još bolju uslugu, potrebna su im ručna računala poslovne klase kako bi mogli u stvarnom vremenu komunicirati i pristupati informacijama. Istovremeno, oni bi se htjeli služiti uređajima koji su jednako profinjeni i jednostavni za uporabu kao i njihovi vlastiti potrošački uređaji.
Unitech PA700

Unitech PA700

 • Mobilni terminali
 • Android
Industrijski terminal Unitech PA700 uvodi u poslovanje novu razinu osobne produktivnosti i funkcionalnosti.
Zebra TC55

Zebra TC55

 • Mobilni terminali
 • Android
Da bi obavili posao, vaši zaposlenici trebaju moćan i pouzdan daljinski pristup do podataka u stvarnom vremenu.
Prikaži sve