Zebra mobilni terminal Workabout Pro 4

Kategorija: Windows

Workabout Pro 4 prijenosni terminal kreiran je za ispunjavanje svih zahtjeva i potreba vašeg poslovanja danas, sa izrazitom prilagodljivošću za potrebe poslovanja u budućnosti.

  • pouzdan
  • modularan
  • robustan i čvrst
  • jednostavan za korištenje 

 Omogućite radnicima mobilno računalo koje ima mogućnost kontinuiranog unapređenja i prilagodbe kako bi zadovoljilo potrebe dinamičnih promjena poslovanja kroz vrijeme. Prilagodljivost ovog mobilnog terminala omogućuje da odaberete sve funkcije koje vam trebaju danas uz jednostavno dodavanje gotovo bilo koje funkcionalnosti koja vam može zatrebati u budućnosti. 

 Počnite s Wi-Fi i dodajte WWAN. Zamijenite opcije skeniranja za podršku novih vrsta barkodova. Dodajte podršku aplikacijama za glasovno biranje i gotovo sve vrste RFID oznaka. Na raspolaganju su vam brojni moduli, kreirani za ispunjavanje visoko specijaliziranih potreba različitih vrsta tržišta. 

 Tu smo za vas

U Info-kodu više od 25 godina savjetujemo naše korisnike koju opremu uzeti za određeni tip poslovanja stoga se ne ustručavajte javiti za pomoć u odluci između uređaja unutar kategorije ili pak pojedinih modula.

Brošure i podrška

Kategorija: Windows