Android

Zebra CC600

Zebra CC600

 • Prijenosni terminali
 • Android
Postavite nove standarde, pomoću asistenta za kupovinu - CC600, u pogledu komfora, brzine i zadovoljstva kupaca u iskustvu kupovine. Baziran na najnovijoj Android platformi, CC600 pruža kupcima besprijekorno maloprodajno iskustvo, zajamčenu sigurnosnu podršku i dug životni ciklus.
Zebra MC9300

Zebra MC9300

 • Prijenosni terminali
 • Android
Skladišta i proizvodni pogoni svih veličina diljem svijeta koristili su više od tri milijuna mobilnih računala serije Zebra MC9000 kako bi poboljšali produktivnost i pojednostavili poslovne procese. Danas vaši klijenti očekuju da svakodnevno šaljete više narudžbi, brže nego ikad. Predstavljamo mobilni terminal koji to može učiniti, ultimativni ultra-robusni Zebra MC9300 - evolucija najprodavanijeg i najpouzdanijeg Android poslovnog mobilnog terminala na svijetu. Vaši radnici dobivaju jednostavnost sa Androidom, operativnim sustavom koji vaši zaposlenici već dobro poznaju, većim naprednim zaslonom osjetljivim na dodir i još mnogo toga. Rukujte sa svim svojim aplikacijama s vrhunskom snagom obrade i memorijom, plus nove mogućnosti snimanja podataka koje uključuju dodatne prednje i stražnje kamere te izvanredno skeniranje bar kod čitača.
Zebra TC72/ TC77

Zebra TC72/ TC77

 • Prijenosni terminali
 • Android
Vaše poslovanje ovisi o Vašim radnicima koji predvode Vaše redove i koji provode dane licem u lice i služe kao važan kotačić u imovini Vaše tvrtke - Vašim klijentima. Sada postoji uređaj osmišljen kako bi omogućio osposobljavanje Vaše osoblja i korisničku uslugu na višu razinu pružajući sve što vaši radnici trebaju kako bi postigli vrhunsku učinkovitost, uz pouzdanost bez problema - TC72/TC77 Android Touch računalo.
Zebra TC52/ TC57

Zebra TC52/ TC57

 • Prijenosni terminali
 • Android
Robusno TC52/ TC57 računalo sa ekranom osjetljivim na dodir, nasljednik je vrlo uspješnih TC51/ TC56, dodajući novu platformu i nove mogućnosti za isporuku vrhunskog računalstva u dodiru s poslovnom klasom za radnike unutar i izvan četiri zida. Dobivate vrhunsko korisničko iskustvo - jednostavnost Androida i sve poslovne značajke koje radnici trebaju kako bi poboljšali osposobljenost osoblja, povećali produktivnost i smanjili vrijeme procesnog ciklusa.
Unitech EA602

Unitech EA602

 • Prijenosni terminali
 • Android
Mobilni terminal EA602 predvodi klasu svojim stilom, učinkovitosti i vrijednosti za novac. Koristite aplikacije tečno na terenu ili u uredu te jednostavno skenirajte sa tipkama za skeniranje bez obzira da li ste ljevak ili dešnjak. EA602 je moćan mobilni terminal koji je stvoren za logistiku, promet te općenito za korištenje na terenu.
Zebra MC3300

Zebra MC3300

 • Prijenosni terminali
 • Android
Zebra MC3300 olakšava prijelaz na sljedeću generaciju u poslovnim platformama mobilnosti - Android. Isti operativni sustav koji je očarao potrošački svijet sada je dodatno osnažen kako bi pokorio i poslovni svijet, pružajući već dobro provjerenu mobilnu platformu i jamstvo sigurnosne podrške na koju se možete osloniti. Ova nova generacija vrlo uspješne Zebrine serije MC3000 nudi sve što je potrebno za pokretanje vaših postojećih aplikacija za emulaciju terminala (TE) i to odmah nakon što vam dospije u ruke. S ovim uređajem dobivate Ivanti Velocity - jedan od najpopularnijih emulatora terminala, kao i tipkovnicu koja vam omogućuje da svojim djelatnicima pružite upravo onakvo korisničko iskustvo kakvo imaju danas. Pored toga, kad ste spremni, zaslon osjetljiv na dodir i Zebra AllTouch TE olakšavaju prelazak na suvremenije sučelje dodirnog zaslona.
Prikaži sve