Zebra TC25

Kategorija: Android

Dane provodite u isporukama, popravljanju opreme ili pružanju usluga - od vodovodnih i električnih do isporuke paketa, održavanja dvorišta i još mnogo toga. Svakoga dana ima toliko toga za učiniti, a tako malo vremena - i toliko konkurenata koji će spremno uslužiti vaše klijente ako posao ne uspijete dovršiti dovoljno brzo. Potreban vam je alat pomoću kojega ćete posao moći obavljati brže i pametnije - i svakodnevno zadovoljiti više kupaca. Zebra TC25 to će vam omogućiti.

Zebra TC25 stvorena je za posao. Kiša, toplina, hladnoća ispod ništice, padovi i prolijevanje... Ovaj uređaj može podnijeti sve. Zahvaljujući jedinstvenom dodatnom sklopu za napajanje nikada nećete morati strahovati da će vam se baterija prerano isprazniti. Pravi skener bar kodova u trenu može uhvatiti gotovo bilo koji bar kôd u kakvom god stanju bio - bez ciljanja i bez čekanja. Sada vaši djelatnici mogu skenirati dijelove kako bi osigurali troškove za popravak ili predmete iz narudžbe kako bi potvrdili isporuku, omogućujući vam da uhvatite informacije koje su vam potrebne kako biste zaštitili svoju zaradu i kvalitetu usluge koju pružate korisnicima - bez dodavanja dugotrajnih procesa koji se inače obavljaju uz pomoć papira i olovke. Tu je i DataWedge, besplatna unaprijed učitana aplikacija kojom možete te bar kodove izravno poslati onim aplikacijama koje danas koristite - za što nije potrebno nikakvo programiranje ili mijenjanje aplikacije.

Kad je riječ o dokumentaciji, sve možete odmah snimiti u djeliću sekunde uz pomoć visokorezolucijskog 8-megapikselnog fotoaparata u boji s automatskim izoštravanjem. Primjerice, snimite fotografiju paketa radi dokaza o isporuci. Fotografirajte na vratima kupca predmete iz pošiljke radi dokazivanja njihova stanja. Ili pak napravite snimku popravljenog proizvoda ili dvorišta radi dokaza o izvršenoj usluzi.

Zebra TC25 pruža i dodanu vrijednost. Potreban vam je samo jedan dan da uz našu niskotarifnu pretplatničku uslugu ovaj uređaj u trenu pretvorite u voki-toki s načinom rada "pritisni i razgovaraj". Time se svaki član vašeg tima može povezati s bilo kojim kolegom jednim jedinim pritiskom na gumb - bez obzira nalazili se oni negdje na terenu ili u vašem poslovnom prostoru.

Kad je riječ o servisu i podršci, Zebra prati svoje korisnike kako to ne čini nitko drugi. Dobit ćete dvije godine pokrivenosti za normalno trošenje, habanje i kvarove uređaja, nenadmašnu tehničku podršku, Device Diagnostics Tool - alat za dijagnostiku uređaja namijenjen rješavanju poteškoća na licu mjesta, pravo prvenstva pri obradi zahtjeva za popravkom, povrat proizvoda s besplatnom otpremom, te još mnogo toga - i to sve za samo djelić troškova koje biste imali kod jednog nepokrivenog popravka.

U vaše ruke stavljamo moćan uređaj pomoću kojega ćete uštedjeti vrijeme i novac, pospješiti prodaju i povećati profitabilnost - Zebru TC25 - robustan mobilni terminal posebno oblikovan kako bi unaprijedio vaše poduzeće.

Kategorija: Android