Zebra ZQ310 i ZQ320

Kategorija: Prijenosni

Zebra ZQ300 - unutar i izvan četiri zida

Zebra ZQ300 izvan četiri zida

Želite li svojim terenskim djelatnicima omogućiti da ispisuju račune dok se nalaze u poslovnom prostoru klijenta, potreban vam je mobilni printer koji može dobro upravljati elementima, ispisivati visokokvalitetne račune u gotovo bilo kojem okruženju, osigurati dovoljno energije i za najduže radne smjene i imati rješenje za daljinsko upravljanje spremno za uporabu - i sve to po cijeni zbog koje nećete morati orobiti banku.

Predstavljamo vam Zebru serije ZQ300 - mali mobilni printer koji može obaviti sve navedeno. Ovaj kompaktni i lagani printer dizajniran je kako bi se njime jednostavno moglo upravljati jednom rukom, a zbog izgleda kućišta, koje je otporno na udarce, uvijek će ostavljati dojam kao da je nov. Ekstremni vremenski uvjeti ne mogu ga omesti u radu - možete računati na pouzdan ispis visoke kvalitete čak i po velikoj vrućini, hladnoći, kiši i snijegu. Zebra serije ZQ300 povezuje se s bilo kojim ručnim uređajem s Bluetoothom, uključujući Zebrina ručna računala i tablete, kao i sve uređaje s platformama Android, iOS, Windows CE i Windows Mobile.

Jedinstvene, patentirane baterije i tehnologije za upravljanje baterijama nude najduži vremenski ciklus njihova trajanja, osiguravajući uređajima dovoljno energije za neprekidan rad tijekom cijele radne smjene, a cjeloviti paket rješenja za punjenje baterija u vozilima i pozadinskim prostorijama više nego ikad olakšava i smanjuje troškove njihova punjenja, zbog čega printeri u rukama vaših djelatnika koji su neprestano u pokretu mogu uvijek biti spremni za akciju. Zebru ZQ300 pokreće Link-OS i podržava njezin moćni paket aplikacija Print DNA, uslužnih programa i alata za razvojne programere koji Zebrinim printerima pružaju bolju izvedbu, pojednostavljenu daljinsku upravljivost i jednostavniju integraciju.

Budući da pokretna imovina uvijek predstavlja najteži izazov za upravljanje, Zebrina ekskluzivna aplikacija za daljinsko upravljanje pomoću Bluetootha pruža potpunu vidljivost i omogućuje svekoliki nadzor s jednog mjesta, što vam je potrebno kako biste iskoristivost printera povećali koliko god je moguće te istovremeno skratili vrijeme i smanjili troškove upravljanja. Povrh svega, dodatna usluga Zebra OneCare pomoći će vam da povećate dostupnost i produktivnost svojih printera Zebra ZQ320 zahvaljujući nenadmašnoj proizvođačevoj podršci koja će vam biti na raspolaganju.

Zebra ZQ300 unutar četiri zida

Mobilne mogućnosti ispisa u vašoj trgovini izravno utječu na kvalitetu usluge koju pružate kupcima, ali i na produktivnost vaših djelatnika. Uz pomoć mobilnog printera Zebra ZQ300 oni mogu brzo i precizno udovoljiti svim potrebama za ispisom na prodajnom mjestu - od registracije kupnje i ispisa računa do dovršavanja poslova koji se tiču marži, sniženja cijena i provjere polica. Uz podršku za račune, naljepnice i medije bez podložne trake - njegova svestranost čini ga još vrednijim.

Zebra ZQ300 povezuje se s bilo kojim ručnim uređajem s Bluetoothom, uključujući Zebrina ručna računala i tablete, kao i sve uređaje s platformama Android, iOS, Windows CE i Windows Mobile. Ovaj kompaktni i lagani printer dizajniran je kako bi se njime jednostavno moglo upravljati jednom rukom, a zbog suvremena izgleda uklopit će se i u interijer trgovina kod kojih je naglasak na estetici. Najnovija Bluetooth i bežična veza jamče brz i pouzdan ispis, a ugrađena beskontaktna kratkodometna tehnologija prijenosa podataka (NFC) omogućuje korisnicima da u svega nekoliko sekundi svoju Zebru ZQ320 upare s bilo kojim uskladivim mobilnim uređajem.

Jedinstvene, patentirane baterije i tehnologije za upravljanje baterijama nude najduži vremenski ciklus njihova trajanja, osiguravajući uređajima dovoljno energije za neprekidan rad tijekom cijele radne smjene, a cjeloviti paket dodatne opreme za pozadinske prostorije i za punjenje baterija olakšava i smanjuje troškove, zbog čega vaši printeri mogu uvijek biti spremni za akciju u svakoj smjeni. Uz pomoć Zebrine ekskluzivne i moćne aplikacije za daljinsko upravljanje pomoću Bluetootha imat ćete sve napredne mogućnosti potrebne za vrhunsku iskoristivost.

Zebru ZQ300 pokreće Link-OS i podržava njezin moćni paket aplikacija Print DNA, uslužnih programa i alata za razvojne programere koji Zebrinim printerima pružaju bolju izvedbu, pojednostavljenu daljinsku upravljivost i jednostavniju integraciju.

Povrh svega, dodatna usluga Zebra OneCare pomoći će vam da povećate dostupnost i produktivnost svojih printera Zebra ZQ320 zahvaljujući nenadmašnoj proizvođačevoj podršci koja će vam biti na raspolaganju.

Zebra serije ZQ300 - pristupačan maleni mobilni printer koji donosi veliku poslovnu vrijednost.

Kategorija: Prijenosni