Printeri ID kartica

Kako odabrati printer ID kartica?

Kako odabrati printer ID kartica?

  • Printeri ID kartica
Nisu svi printeri ID kartica isti, stoga je važno zapitati se koje su vam funkcionalnosti potrebne kako bi se obuhvatile sve poslovne potrebe. Ovaj će vas vodič provesti kroz osnovna pitanja koja si trebate postaviti pri odabiru printera ID kartica za svoju tvrtku ili organizaciju.
Zebra ZC350 Na akciji: Cijena na upit

Zebra ZC350

  • Printeri ID kartica
Ispis ID kartica predstavlja važnu ulogu u vašem poslovanju. Stoga vam je potreban printer za ID kartice koji strelovitom brzinom može ispisivati ID kartice ​​gotovo bilo koje vrste, istovremeno ne smanjujući vašu radnu učinkovitost i produktivnost radne snage - fleksibilan i pouzdan printer za ID kartice kojem ćete moći jednostavno namjestiti postavke, koji će biti jednostavan za korištenje i jednostavan za upravljanje. Sve to možete imati sa Zebrom ZC350.
Zebra ZC300

Zebra ZC300

  • Printeri ID kartica
Inovativan dizajn ovog printera za ID kartice omogućuje mu savršeno uklapanje u bilo koji poslovni prostor - od ureda i pozadinskih prostorija do prodajnog prostora s kupcima. Zahvaljujući najtanjem profilu i vrlo skromnim zahtjevima za prostornom čistinom oko njega, uređaj možete smjestiti praktički bilo gdje, što nudi veliku fleksibilnost za njegovu primjenu. Lako ga je smjestiti ispod police, ali i na druga prostorno ograničena mjesta na koja drugi printeri jednostavno ne mogu stati. Sigurnosne značajke kojima je opremljen omogućuju ispis kartica u javnim prostorima - i to bez rizika. Riječ je o zaključavanju poklopca printera koji štiti od krađe otisnutih i još neotisnutih kartica, o šifriranju najviše razine - poput onog kojim se zaštićuju državne službe - kako bi se sačuvala tajnost vaših najosjetljivijih podataka, te o sigurnosnoj provjeri printer-to-host koja neovlaštenim aplikacijama ili mobilnim uređajima onemogućuje pristup otisnutim karticama.
Zebra ZC100

Zebra ZC100

  • Printeri ID kartica
Bilo da za zaposlenike ispisujete značke kako biste pridonijeli sigurnosti svoga objekta ili pak propusnice za posjetitelje i članske iskaznice za svoje kupce, jednostrano ispisivanje ID kartica predstavlja važnu ulogu u vašem poslovanju. Stoga vam je potreban printer za ID kartice koji ne smanjuje vašu radnu učinkovitost i produktivnost radne snage, printer za ID kartice kojem ćete moći jednostavno namjestiti postavke, koji će biti jednostavan za korištenje i jednostavan za upravljanje. Sve to možete imati sa Zebrom ZC100.
Zebra ZXP9

Zebra ZXP9

  • Printeri ID kartica
Dizajniran za aplikacije visoke sigurnosti, retransferni printer Zebra ZXP iz serije 9 proizvodi brzinama koje su vodeće u industriji izvanredne kartice koje odlikuju slike fotografske kvalitete i ispis od ruba do ruba. Uz Zebrinu tehnologiju predviđanja boja, Zebrin printer ZXP iz serije 9 stalno nadgleda ispis i automatski prilagođava postavke na temelju ispitanih, patentiranih algoritama za obradu slike kako bi dosljedno pružao najvišu kvalitetu ispisa.
Zebra ZXP7

Zebra ZXP7

  • Printeri ID kartica
Služeći se najnovijom Zebrinom tehnologijom ispisa kartica, printeri ZXP serije 7 omogućuju ispis kartica velikog opsega i visoke kvalitete.
Prikaži sve