Printeri ID kartica

Zebra ZC350

Zebra ZC350

  • Printeri ID kartica
Ispis ID kartica predstavlja važnu ulogu u vašem poslovanju. Stoga vam je potreban printer za ID kartice koji strelovitom brzinom može ispisivati ID kartice ​​gotovo bilo koje vrste, istovremeno ne smanjujući vašu radnu učinkovitost i produktivnost radne snage - fleksibilan i pouzdan printer za ID kartice kojem ćete moći jednostavno namjestiti postavke, koji će biti jednostavan za korištenje i jednostavan za upravljanje. Sve to možete imati sa Zebrom ZC350.
Zebra ZC300

Zebra ZC300

  • Printeri ID kartica
Inovativan dizajn ovog printera za ID kartice omogućuje mu savršeno uklapanje u bilo koji poslovni prostor - od ureda i pozadinskih prostorija do prodajnog prostora s kupcima. Zahvaljujući najtanjem profilu i vrlo skromnim zahtjevima za prostornom čistinom oko njega, uređaj možete smjestiti praktički bilo gdje, što nudi veliku fleksibilnost za njegovu primjenu. Lako ga je smjestiti ispod police, ali i na druga prostorno ograničena mjesta na koja drugi printeri jednostavno ne mogu stati. Sigurnosne značajke kojima je opremljen omogućuju ispis kartica u javnim prostorima - i to bez rizika. Riječ je o zaključavanju poklopca printera koji štiti od krađe otisnutih i još neotisnutih kartica, o šifriranju najviše razine - poput onog kojim se zaštićuju državne službe - kako bi se sačuvala tajnost vaših najosjetljivijih podataka, te o sigurnosnoj provjeri printer-to-host koja neovlaštenim aplikacijama ili mobilnim uređajima onemogućuje pristup otisnutim karticama.
Zebra ZC100

Zebra ZC100

  • Printeri ID kartica
Bilo da za zaposlenike ispisujete značke kako biste pridonijeli sigurnosti svoga objekta ili pak propusnice za posjetitelje i članske iskaznice za svoje kupce, jednostrano ispisivanje ID kartica predstavlja važnu ulogu u vašem poslovanju. Stoga vam je potreban printer za ID kartice koji ne smanjuje vašu radnu učinkovitost i produktivnost radne snage, printer za ID kartice kojem ćete moći jednostavno namjestiti postavke, koji će biti jednostavan za korištenje i jednostavan za upravljanje. Sve to možete imati sa Zebrom ZC100.
Zebra ZXP9

Zebra ZXP9

  • Printeri ID kartica
Dizajniran za aplikacije visoke sigurnosti, retransferni printer Zebra ZXP iz serije 9 proizvodi brzinama koje su vodeće u industriji izvanredne kartice koje odlikuju slike fotografske kvalitete i ispis od ruba do ruba. Uz Zebrinu tehnologiju predviđanja boja, Zebrin printer ZXP iz serije 9 stalno nadgleda ispis i automatski prilagođava postavke na temelju ispitanih, patentiranih algoritama za obradu slike kako bi dosljedno pružao najvišu kvalitetu ispisa.
Zebra ZXP7

Zebra ZXP7

  • Printeri ID kartica
Služeći se najnovijom Zebrinom tehnologijom ispisa kartica, printeri ZXP serije 7 omogućuju ispis kartica velikog opsega i visoke kvalitete.
Zebra ZXP3

Zebra ZXP3

  • Printeri ID kartica
Ovaj model printera više se ne proizvodi. Umjesto njega, možemo vam ponuditi neki od dolje navedenih modela. Datum prestanka proizvodnje: 30. siječnja 2019. Zamjenski model: Zebra ZC300
Prikaži sve