Program za oblikovanje i ispis naljepnica NiceLabel 2019

Kategorija: Programi

NiceLabel 2019 sljedeći je korak u evoluciji programa NiceLabel iz 2017. godine

NiceLabel 2019 se temelji na novoj tehnologiji, ali je naslijedio mnoge koncepte i funkcionalnosti programa NiceLabel 6.

Pojedine funkcionalnosti programa u NiceLabel 6 dostupne su i dalje, ali na modificiran način. Iako je NiceLabel 2019 u vrlo visokom postotku kompatbilan s prethodnom verzijom, postoje razlike koje su posljedica platformi, programskih komponenti te odluka o upravljanju proizvodima.

PREUZIMANJE DEMO VERZIJE

Licenciranje

Licenca za jednog korisnika

Licenca za jednog korisnika krajnjem korisniku daje pravo na pokretanje jedne instalacije NiceLabel-a po radnoj stanici. Uz ovaj model licenciranja krajnji korisnik može koristiti neograničen broj printera s jedne radne stanice na kojoj je aktivirana licenca.

Licenca za više korisnika

Multi-korisnička licenca omogućuje neograničen broj instalacija i korištenje NiceLabel-a na neograničenom broju radnih stanica. U ovom modelu licenciranja ograničen je broj printera. Krajnji korisnici mogu koristiti onoliko printera koliko je uključeno u odgovarajuču licencu NiceLabel-a.

Upravljanje korisnicima

Upravljanje pravima pristupa i pravima za  oblikovanje naljepnica dostupni su u LMS izdanjima i njima se upravlja putem web sučelja Control Center.

U LMS izdanjima dopuštenje za oblikovanje naljepnice može se izostaviti ako samo instalirate modul za ispis na radnu stanicu.

NiceLabel DEMO

Kategorija: Programi