Označavanje naočala, nakita i suvenira u maloprodaji

Kategorija: Rješenja

Izlaganje naočala i nakita u maloprodajnoj optici, zlatarnici, srebrnarnici i suvenirnici jedan je od vrlo izazovnih zadataka gdje je potrebno brinuti o tome na koji način atraktivno istaknuti proizvode da bi se postigao željeni cilj “prodaja”.

Naočale i nakit pripadaju skupini ekskuzivnih, atraktivnih, skupih te vrlo osjetljivih proizvoda, stoga je od iznimne važnosti pomno odabrati uočljivu poziciju u izlogu na kojoj je izložen proizvod te obratiti pozornost i na isticanje cijene i podataka o proizvodu u svrhu informiranja kupca, a da se ne naruši izgled proizvoda. Plastificirana privjesnica s podacima o proizvodu, cijenom i /ili bar kodom treba biti otporna na prljanje koje se može dogoditi prilikom manipuliranja / isprobavanja naočala i nakita i treba biti otporna na čišćenje u ultrazvučnim kupkama kada je riječ o zlatnom nakitu.

označavanje naočala

Naša rješenja za ovu namjenu uključuju sve potrebno:

  • Zebra printere koji dolaze s GRATIS programom za dizajniranje i ispis privjesnica i naljepnica. Printeri su povezivi s raznim korisničkim aplikacijama.
  • Specijalne plastificirane privjesnice koje u potpunosti udovoljavaju zadanim uvjetima, a koje se nakon korištenja mogu jednostavno odstraniti bez ostatka ljepila na proizvodu.
  • ZEBRA 5095 resin ribon osigurava visokokvalitetnu čitljivost podataka na privjesnici koja je ponekad iznimno malih dimenzija, a mora sadržavati prilično veliku količinu podataka ispisanu vrlo sitnim fontom, te bar kod koji u maloprodaji mora biti čitljiv čitačima bar koda.

Kada govorimo o označavanju artikala u maloprodaji naša rješenja nude širu primjenu pa je, osim označavanja proizvoda plastificiranim privjesnicama, na istom printeru moguće ispisati i etiketu za označavanja ambalaže u koju su određeni artikli zapakirani (vrećice za leće, kutijice za nakit i sl). Za ovaj tip označavanja papirnata termo transfer etiketa u potpunosti zadovoljava sve postavljene kriterije.  

Obratite nam se s povjerenjem.

označavanje nakita

Kategorija: Rješenja