Transfuzija krvi - označavanje krvnih vrećica

Kategorija: Rješenja

Proces transfuzije krvi od davatelja do primatelja vrlo je kompleksan i iziskuje postupanje prema strogo propisanim koracima i procedurama.

Etiketa na koju se ispisuju podaci svojom strukturom mora zadovoljavati sve korake procesa uzimanja do davanja krvi, a to su: visokokvalitetnu čitljivost podataka osobito bar koda, otpornost na oscilacije u temperaturi, vlažne i suhe uvjete čuvanja.

Zebra 8000T Primary Blood Bag etiketa dizajnirana je upravo za ovu namjenu. Ispis na ovoj etiketi odlikuje se izvrsnom čitljivošću teksta i bar koda. Struktura visokokvalitetnog MAT polipropilen materijala izvrsno prijanja na krvnu vrećicu i izvrsno se nosi s oscilacijama u temperaturi u svom vijeku trajanja što ovu etiketu čini jednim od najkvalitetnijih rješenja na tržištu.

Ljepilo na naljepnici je u skladu sa svim regulativama koje propisuje Europska unija:

  • DIN ISO 3826 za označavanje krvnih vrećica
  • European food regulation EC 1935/2004, EU 10/2011 i BfR s preporukom XIV za izravan kontakt sa suhim, vlažnim i nemasnim prehrambenim proizvodima.
  • FDA 175.105 za izravan kontakt sa prehrambenim proizvodima ili aplicirano na ambalažu proizvoda.

Kompatibilnim/odgovarajućim ribonom razine kvalitete 3200, 4800 ili 5095 postiže se visokokvalitetan ispis koji je vrlo čitljiv i otporan na sve radnje tijekom procesa transfuzije krvi.

Naše dugogodišnja prisutnost u sektoru zdravstva i suradnja sa zdravstvenim ustanovama omogućuje nam titulu pouzdanog i profesionalnog partnera. Odabirom Info-koda za svog partnera dobivate cjelovito rješenje (opremu, tehničku podršku, servis, potrošni materijal).

Vezani proizvodi

Brošure i podrška

Kategorija: Rješenja