Info-kod je najbolji izbor za
RFID i bar kodove

Konzervativne proizvodne grane postoje ni više ni manje nego dvadeset godina. Točno toliko dugo je i iskustvo tvrtke Info-kod d.o.o. u poslovima automatske identifikacije, izravnog unosa podataka u računalni sustav te izrade ID kartica.

Akcije

Zebra GC420t

Zebra GC420t

Na akciji: Cijena na upit

Zebrini GC420 desktop printeri za naljepnice, uz bogatu opremu po konkurentnim cijenama, nude Zebrinu kvalitetu, trajnost i performanse u koje se možete pouzdati za brojne namjene nižeg i srednjeg opsega u kojima se traži direktni termalni ili termalni transfer ispis.

Novosti 20.03.2020.

Obavijest klijentima i partnerima

Dragi klijenti i partneri, do smirenja epidemiološke situacije u Hrvatskoj, skrb za zdravlje zaposlenih, kupaca i svih ostalih ljudi nam je na prvom mjestu. S tim u skladu smo prilagodili rad naše tvrtke. Do daljnjeg će naši zaposlenici raditi od kuće , ali za potrebe klijenata i partnera tvrtke smo organizirali dežurstva u uredu na adresi Dinarski put 1b. Naše skladište radi uz propisane mjere sigurnosti, a sve narudžbe ćemo na vašu adresu dostaviti kurirskom službom. U vremenu 8:00 do 16:00 sati, naši će djelatnici biti na raspolaganju zasve narudžbe, upite i informacije preko kontaktnog broja telefona: 01 3867 444 i e-maila: info@info-kod.hr . Kako ne možemo predvidjeti razvoj događanja u predstojećem razdoblju, a želimo da naručene proizvode dobijete u rokovima na koje ste naviknuli, predlažemo da provjerite svoje zalihe i narudžbe pošaljete ranije nego uobičajeno . Naše je skladište dobro opskrbljeno, ali s obzirom na pojačane granične kontrole, u budućnosti se mogu dogoditi kašnjenja prilikom uvoza robe iz inozemstva. O svim promjenama ćemo vas pravovremeno obavještavati na našoj web stranici. Ostanite zdravi! Vaša Info-kod ekipa

Saznaj više

Studija slučaja

Sustav identifikacijskih narukvica za pacijente

Saznaj više Reference
Sustav identifikacijskih narukvica za pacijente