O nama

U posljednja dva desetljeća tehnologije bar koda i RFID-a postale su neizostavni alati u svim područjima života - od lokalnog supermarketa do javnog zdravstva. No, unatoč tomu što su dostupni svima, znanje i vještine koje su potrebne za njihovu primjenu baš i nisu.

Stoga se izvrsnost Info-koda prije svega ogleda u pronalaženju cjelovitih i svrsishodnih rješenja. 

U svome smo poslu u potpunosti usredotočeni na korisnikove potrebe i mogućnosti kako bismo iznašli učinkovita, isplativa i dugotrajna rješenja, koja će ne samo odgovarati njegovim očekivanjima već ih i nadmašiti.

Čvrsto vjerujemo da je zadovoljstvo naših korisnika jedino istinsko mjerilo našeg uspjeha.

Stoga, iako posao prodaje smatramo važnim, još nam je važnija podrška koju osiguravamo korisniku - za nju je dovoljno uputiti samo jedan telefonski poziv, u bilo koje doba dana.

Info-kod je u mnogočemu jedinstvena tvrtka - uvijek barem korak ispred ostalih.

Kad je riječ o tehnologijama bar koda i RFID-a, već više od 25 godina vodeća smo tvrtka u regiji - na jednom iznimno konkuretnom tržištu. Osiguravši vodeći položaj u Hrvatskoj, tržišnu dominaciju proširili smo i na Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu te Makedoniju, gdje posluju naše samostalne tvrtke koje zajedno čine Info-kod Grupu.

Info-kod je pouzdani partner najuglednijih svjetskih proizvođača kao što su Zebra Technologies, Motorola Symbol, Unitech Europe, Handheld Europe, Europlus, Datalogic, Intermec, Armor i Bluebird.