Sustav identifikacijskih narukvica za pacijente

Uvođenje sustava identifikacije pacijenata, koji je standard zdravstvene skrbi u većini razvijenih europskih država, omogućio je klinici Magdalena da završi proces akreditacije od strane akreditacijske kuće „Accreditation Canada International“ te podigne razinu kvalitete zdravstvene zaštite.

• Izazov

U skladu sa zahtjevima modernog poslovanja i certificiranja od strane akreditacijske kuće „Accreditation Canada International“, klinika Magdalena se obvezala na višu razinu podići sigurnost pacijenata i unaprijediti kvalitetu zdravstvene zaštite.

• Rješenje

Specijalizirano IT rješenje koje objedinjuje informacijski sustav bolnice i jedinstveni sustav barkod narukvica, čijim je uvođenjem osigurana točna identifikacija pacijenata i omogućen jednostavan uvid u medicinsku i ostalu dokumentaciju.

 • Prednosti

Identifikacija pacijenata je dodatno pojednostavljena, mogućnost liječenja pogrešnog pacijenta svedena na minimum, a pristup medicinskim podacima brži. Uz učinkovitiji nadzor dijagnostičko-terapijskih postupaka značajno je povećana produktivnost.

Vezane datoteke